RABACONDA

UUTUUS, Vahvempi Pro rauta. Korkealuokkainen rengasrauta niin ilmarenkaan kuin solunkin vaihtoon. Nämä raudat on erittäin ohutpäisiä, jolloin et tarvitse niin paljon voimaa työnnettäessä rautaa renkaan ja vanteen väliin. Erinomainen valinta Rabakondan rengaspukin kanssa. Huomioi raudan käytössä, kumpaa päätä käytät mihinkin tarkoitukseen. Käytä suoraa päätä solun vaihdossa aloitukseen. Se kestää enemmän vääntöä ja lähtee renkaan ja vanteen välistä helpommin pois. Päällelaittaessa ensinmmäisen puolen vääntöön on käyrä pää parempi. Setti sisältää 5 kpl rautoja ja säilytyspussin.  

95,00€ / 5 kpl

UUTTA RABAKONDASSA

Kumiset jalat pitävät hyvin pukin paikoillaan. Rengasraudalle lenkit rengaslukon sisäänpainamista varten. Pystyvarressa kotelo rengasrautoja varten. Toimii renkaille 16" - 21".

Rabaconda renkaanvaihtopukki. Parasta käytettävyyttä ja laatua alallaan! Kaikki johtavat endurotallit luottavat Rabacondaan. Renkaanvaihto sujuu Rabacondalla todella helposti. Pukki koottavissa pikalinkkujen ansiosta nopeasti mukana tulevaan vahvaan kujetuskassiin. Lähes nastarenkaan hinnalla saa työkalun, josta on todella paljon hyötyä ja joka kestää vaikka isältä pojalle. Katso video kokoamisesta ja renkaanvaihdosta!

360,00€

RABACONDA PRO Rengasrauta sarja 95 €

58mm adapter BMW vanteille 35€