Toimitusehdot

Maksutavat

JUTAKO.COM verkkokaupassa ovat käytössä Checkout Finland Oy:n tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • Tilisiirto
  • Maksu noudettaessa

Toimitustavat

JUTAKO.COM verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Matkahuollon sekä Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus). Voit valita tilauksen yhteydessä itsellesi parhaiten sopivan toimitustavan. Toimitamme lähetyksiä vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille. Voimme myös postittaa tilauksesi vastaanottajan lukuun / asiakasnumerolla. Voit myös noutaa tuotteen toimipisteestämme.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. JUTAKO.COM verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen määräytyvät toimituksen koon, ja valitun lähetystavan mukaan. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimintatapoja, kuten kotiinkuljetus, DNL, jne.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, voit kysyä sen saatavuutta Ota meihin yhteyttä.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote, tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle JUTAKO.COM mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti.